Wednesday, April 17, 2013

Pusat Sains Negara - Mac 2013

As Salam.

Perjalanan diteruskan ke Pusat Sains Negara yang terletak di Bukit Kiara, Kuala Lumpur.  Inipun pertama kali MMD menjejakkan kaki di sini. Terima kasih pada undangan dari sekolah Lea.  hu hu hu.

Kami disambut oleh ikan2 air tawar.  Terbeliak mata Lea tengok ikan2, ada yang kecil dan ada yang sebesar alam.
 

Lawatan ke Pusat Sains Negara ini lebih kepada tempat untuk budak2 beriadah.   Sebenarnya banyak ruangan2 pameran untuk dikunjungi di sini.  Untuk maklumat lebih lanjut, bolehlah datang ke sini. 

Antara gambar2 yang MMD snap.  Biarlah gambar menceritakan segala aktiviti Lea semasa di pusat ini.
 
 
 
 
 

Di mana sebenarnya MMD? Cer teka, cer teka!

Puas bermain2 kat situ, kami semua beredar ke Science Wonderland.  Gambar En. Google.
Jenuh jugalah menapak menuruni bukit untuk ke pool ni.
 
Bukan main gembira lagi Lea dapat terjun ke pool.  Lebih2 lagi dapat bermain2 dengan kawan2nya. Kalau tak dipaksa, harus Lea tak keluar2 dari pool walaupun panasnya bukan main lagi pada masa tu.

Kami semua beredar dari situ lebih kurang pukul 4:30pm dan menaiki semula bas untuk kembali ke Port Klang.  Selamat sampai ke Tabika dan my beloved hubby dah siap2 tunggu kami berdua. Ayah rindu Lea ke?  Tanya Lea pada my beloved hubby.  Haruslahhhhh.

As Salam.


2 comments:

Izz Latif said...

seronok Lea pergi sana :)

My Mom's Diary said...

Izz, As salam, lama tak dengar berita. Take care.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...