Thursday, March 28, 2013

CCM - Menara Alor Star - 26/01/13

As Salam.

MMD disarankan oleh salah seorang staf MMD untuk ke sini.  Dia orang Kedah. Jadi, tempat ni pun dimasukkan kedalam list lawatan MMD juga.  Jemput masukkkkkk.... kata cik adik kecik Lea ni...hiiii, geramnya tengok dia.

Hazry menikmati keindahan alam semasa menaiki lift yang super laju tu. Ada orang yang takut naik tinggi2 ni.  Nak tahu siapa?   Tunggu.  MMD ada buktinya.

Ha....dah sampai kat atas. Berada 88m tingginya di menara tinjau. Posing2 dulu.  Lea kata, lubang hidung sapa yang besar sangat ni?  Rupa2nya abang Hakim kat depan teropongnya...hahahaha, gelak ketawa mereka berdua.  Orang tak ramai masa MMD naik ke menara ni.
 
 

Antara kawasan sekeliling Menara Alor Star dari pandangan dari atas.


Hampir 1/2 jam MMD sekeluarga berada nun di puncak sana, kami pun beransur turun.  Tengok siapa yang gayat tinggi tu.
 

Tiket untuk ke menara taklah mahal pun. Sebelum beredar, posing sekali lagi kat wall Menara Alor Star tu.
 
Selamat tinggal Kedah.  Kami seterusnya ke....mana?  Ya...ke sini pulak.
As Salam.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...