Wednesday, July 6, 2011

Supra shoe

As Salam

Kali ini Hakim bodek2 my hubby untuk belikannya kasut.  MMD and hubby bukannya arif sangat pasal kasut budak2 muda sekarang.  Siap cerita2 lagi yg kawan2nya ada pakai kasut jenis tu.  Katanya, kasut ada lidah panjang gitu.

So, masa turun dari parking The Store, Hakim tunjukkan kedai kasut tu.  Katanya kat situ ada jua kasut yg dihajatinya.  Wah....dari dalam kereta pun dah boleh nampak kasut tu kat rak kedai tu...hebat.....!

Macam yg MMD kata before this, kat area situ memang susah nak park kereta.  MMD dan Hakim turun dulu di depan kedai kasut tu sementara my hubby cari parking space.

Tak banyak pilihan kat situ.  Ada yg warna putih, MMD tak galakkan Hakim pilih.  Cepat kotor!


Pilihan Hakim.  Sebab utama, tak payah susah2 nak cuci, ambil kain lembap, lap je.



Gembira bukan main Hakim dapat kasut idamannya, Supra. Terima kasih..ibu.  Hakim belajar rajin2 lagi, katanya dalam perjalanan ke kereta.

Kali ni, MMD beli kasut tanpa survey tempat lain dulu, penat dahhhh.  Harganya...kurang seposen seratus hinggit.

As Salam.

2 comments:

tiefazatie said...

dasat ow kanak2 sekarang..penangan JB ke sis?hihi..xpe..janji tahan lasak ok dh..

My Mom's Diary said...

tiefazatie: tu la pasal. sakit telinga MMD bila hari2 bawa balik cerita dari sekolah yg kawan2nya ada kasut itu, kasut ini...NAH kauuuu, pakai kasut tu sampai lunyaiiii.ha ha ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...