Saturday, July 23, 2011

I HEART POTRAITURE CONTEST

As Salam


Sambil2 blog walking petang ni dan MMD menziarahi Cik Wanieda dan ada satu contest yg menarik untuk dicuba.


MMD submit untuk 2 gambar.  Satu untuk klik yg SINGLE dan satu lagi untuk klik yg FAMILY GROUP.


LIKE kedua2 gambar ni ya !





Syarat2 ni, MMD cut & paste dari FB Creativeheart Photography

Kami dari pihak CreativeHeart Photography akn membuat satu contest dimana hadiahnya sgt menarik. Mari CH jelaskan secara details contest ini :

Hadiah Yang Menanti Anda Adalah :
Pihak CH akn print gmbr yg anda bg pada kami sebagai canvas potraiture sebesar 3x5 kaki utk setiap category(satu pemenang setiap category).
  
Terdapat 2 Category :

A ) Wedding Portraiture
Sesiapa yang sudah berkawin atau akan berkahwin yg baru menjalankan satu sesi pre wed photoshoot, anda akn msk dlm category ni. Gambar mestilah b'unsurkan wedding.

B ) Modelling Or Family Portraiture
Zaman sekarang kerap org buat outing2 model ni, so model2 yg dah ada gmbr tu, boleh la join dan msk ke dalam category ini.
Begitu jugak family, family mane yg ade gmbr whole family die boleh la join contest utk category ni, untung2 leh bsr kan gmbr tu.


Cara untuk menyertai contest ini sgt mudah (semudah a.b.c)

Pusingan Pertama :

Step 1:

Buka khazanah2 gmbr menarik anda. Pilih la gambar2 yang cantik dan make sure saiz gambar yg anda ingin hantar tu hendaklah melebihi
dari size 3MB=3000KB..(sbb ape nk bsr2?nnt kami jelaskan).

Step 2 :

Kenal pasti gmbr anda tu sesuai utk kategory apa, wedding or modeling.

Step 3 :

Pergi kat Wall CreativeHeart Photography dan upload gmbr anda disana. Jgn lupe bg thu nama FB anda dan category yg anda nk msk. :)


(Gmbr anda akan diadili t'lebih dahulu oleh admin creativeheart, dan sekiranya gmbr anda layak utk kepusingan kedua,
kami akn masukkan gmbr anda kedalam album contest ini. Gmbr akan diadili m'gikut kesesuai gmbr dan of coz kecantikan gmbr itu.
Kecantikan gmbr dan kesesuai gmbr bkn t'letak pada camera yg digunakan, tapi hasil gmbr itu yg kami nak. Yela nk print bsr2 kut
xkn nk gmbr kurang elok kan,haaa tu la sbb nk gmbr ats 3MB)


Pusingan Kedua :

Step 1 :

Sila promote pada kwn2 anda utk "LIKE" picture anda. Make sure kwn2 anda tu dah LIKE page CreativeHeart t'lebih dahulu.
kalau tidak memamg tidak boleh tekan button LIKE la.. Gambar yang mempunyai like paling banyak akan memenangi contest ini yakni kita akan dapat 2 pemenang. Iaitu dari katagori " Wedding Portraiture " dan " Modelling & Family Portraiture "


Tarikh TUTUP : 20 Ogos 2011



Jadi MMD hargai jasa baik kawan2 untuk LIKE photos yg MMD submit tu yea...MMD nak menang ni.

Besar mana?  Besar ni haaaa hadiahnya.


2 comments:

Wanieda said...

Good luck.. cik wanieda izinkn copy.. heee.. contest ni pun adik cik wanieda yg buat..

My Mom's Diary said...

Wanieda: TQ. pls vote for me too.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...