Thursday, December 15, 2011

CCM - Makam Mahsuri

As Salam

Selepas trip ke TDB dan berehat sebentar di apartment.  Petang tu, kami semua membuat lawatan ulangan ke tempat2 yg pernah kami kunjungi pada lawatan ke Langkawi sebelum ni.  Lagipun my mother and my sister's MIL baru pertama kali datang ke Langkawi.

Tempat pertama di Makam Mahsuri.  Memang plan untuk tidak masuk pun, sekadar bergambar dan melihat2 barangan jualan yg dijual di gerai2 di tepi Kota Mahsuri tu.  MMD hanya setakat membeli minyak gamat.  Actually minyak gamat yg MMD beli masa 3 tahun lepas masih ada lagi.kah kah kah.  Tamak punya pasal.  Ye lar....maybe tak akan ke sini lagi dalam masa yg terdekat ni.


Tengok keturunan Mahsuri iaitu Wan Aishah.  Cantik orangnya, yg berkahwin dan menetap di Phuket, Thailand.


Ada iras2 muka Misha Omar kan? 

Bergambar kenangan dengan my mother and youngest sister.


Bersambung lagi...

As Salam.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...