Sunday, December 11, 2011

CCM - Idaman Suri

As Salam

Agak mustahil bagi seorang suri rumah ke Langkawi jika tidak singgah ke Idaman Suri atau ke Haji Ismail Group.


Sebagai bukti MMD adalah seorang suri rumah tangga dari kategori tu, MMD siap berposing lagi kat depan IS. Ini trip yg pertama untuk survey2 dulu.  Sebenarnya, tak survey pun, terus beli je 2-3 barang kecil kat IS.

Yang MMD survey ialah pinggan mangkuk.  Actually, kami semua pergi ke IS ni 4 kali sepanjang berada di Langkawi.  Begitu juga dengan Haji Ismail Group (HIG).  Tiap kali pergi, pasti ada saje beg biru atau hijau masuk ke dalam van. Ada sekali tu, BIL yang jadi driver tetap kami terpaksa menghantar barang2 1 trip balik ke apartment tanpa penumpang.  Sarat van tu.

Pilih MMD, jangan tak pilih.


Harga2 pinggan mangkuk sememangnya murah di IS dari di HIG. Tengok je kat area situ tapi tak beli yg tu pun.

Kat HIG, banyaklah juga membeli coklat untuk makan sendiri dan juga untuk hadiah pada staff2 kat office.  MMD pun memang "berhantu" dengan coklat ni. Pantang tolak..kih kih kih.

Happy shopping MMD!

Sambung lagi...

As Salam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...