Tuesday, August 9, 2011

Pool @ MPK

As Salam

Last Sunday, a day before Puasa, MMD bawak anak2 ke swimming pool kat Padang Pandamaran, owned by MPK.  Dah bertahun berhajat nak kesana, tapi ada je halangannya.  Bukannya jauh sangat dari rumah MMD pun. Nak ke Legend KL or Palace of the Golden Horses malas....malas nak tempuh traffic jam.

Ini kolam untuk dewasa dan untuk acara2 pertandingan renang.


Ada 2 pool untuk kanak2.



Kemudahan lain yg ada kat sini sudah tentulah bilik persalinan, loker dan juga surau.

Abang Hakim boring swimming kat area orang dewasa dan akhirnya berkumpul dan melayan adik2nya.


Harga untuk masuk kat sini?  Ehmmmm...murah yg amat.  Budak2 RM1.50, dewasa jika nak mandi RM3.00, kalau tak nak mandi RM1.50 je.  Murahkan??  Kolamnya pun bersih dan luas.  Ada tempat untuk rehat2 di bawah pokok2 kat situ.



Yang bestnya, ada ladies special day pulak tu.  Hari Jumaat start pukul 4:15pm hingga 6pm, khas untuk ladies.  Tengok jadual kat bawah ni.


Jom swimming ramai2 kat sini.

As Salam.

3 comments:

khairul said...

best

My Mom's Diary said...

khairul: budak2 memang naik hantu dengan pool!!

Zarul said...

wah lama tak pergi sini..ni la tempat saya kerja dulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...