Wednesday, August 3, 2011

Lea and KFC...

As Salam

Hari Jumaat lepas, MMD sengaja keluar dari office awal.  Nak spend masa sekejab kat kedai bunga.  Poyo je kan MMD ni?  Nak cari pokok yg dah lama di idam2kan selama ni.

Balik dari nursery, sementara tunggu Hakim balik dari sekolahnya, MMD sekeluarga masuk Giant dulu, cuci mata je. Tak plan nak beli apa2 pun.  Lagipun, dalam Giant ada tempat untuk Lea bermain2 slide kat Food Courtnya.

Dah melepak kat situ, terus fikir makan je la terus sebelum balik ke rumah. Ada banyak pilihan fast food kat situ.  Kami pilih KFC la bcoz Lea dah beberapa hari ni, dok asyik sebut2 je nak ayam KFC.


Arrrrr...bukak luas2 mulut tu...

Snack plate for Lea.  At last,  makan ayam seketul, satu lagi bungkus bawak balik. 
Dah start berpuasa tu..jangan terliur pulak tengok Lea makan tu!!  Kurang pahala puasa pulak.

As Salam.

2 comments:

khairul said...

adoi...dugaan pagi2 nie

My Mom's Diary said...

khairul: ni dugaan kecik je...byk lagi dugaan yg besar2 tu...harap bersabar dan kuatkan iman tuan2 dan puan2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...