Friday, August 19, 2011

Indahnya berbuka puasa bila.....

As Salam.

Bila ada itu dan ini dan sebagainya.....

Seperiuk besar sup tulang.

Bubur lambuk klasik gituuuu.


Sayur campur, very delicious!

Grilled chicken.

Sambal belacan...yummy!!!

Sekaya..nak kaya kena makan kuih ni banyak2.

Jangan tak caya yg my sister and my BIL yg masak semuanya ni.  Ada la juga wakil lelaki yg boleh memasak dalam keluarga MMD.  Arwah my father pun pandai memasak.  MMD je yg pening lalat memikirkan apa nak masak setiap hari.

Kuih muih  tambahan.

Yang paling seronok berbuka kali ini ialah dikelilingi oleh anak2 saudara yg semakin ramai dan semakin besar.  Ini hanya sebahagiannya saja.  Ada ramai lagi.



Kami bersila "wall to wall" lagi.  Very happening!!
Terima kasih kepada Cik Yus dan Cik Azam kerana menjadikan lawatan MMD ke Cheras pada hari cuti Nuzul Quran sunggggguuuuhhhh bermakna.

As Salam.

4 comments:

Eie said...

wahh..meriahnye...

My Mom's Diary said...

Eie: tu la...duk jauh sangat..if not lagi meriah oooo.

khairul said...

ish..kan best klu sy ada sekali

My Mom's Diary said...

khairul: sudah tentuuuuuu...buat display modified car tu sekali kat depan rumah, sure gempak habis...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...