Monday, February 18, 2013

Hazry racing basikal

As salam.

Gempak tak title entry kali ni.  Rasa macam tak percaya je kan?  Hazry kan anak istimewa MMD.  Berdiri sendiri pun tak lepas lagi.  Inikan pulak nak naik basikal.

Masa kami semua sibuk mengemas halaman rumah, my beloved hubby sedang memotong rumput, Hakim tolong isi rumput2 ke dalam plastik, MMD bawa Hazry duduk di kerusi belakang rumah. 

Sibuk dan menjerit2 dia tengok ayahnya menghayun mesin rumput ke kiri dan ke kanan.  Dia memang excited bila tengok benda2 yang bergerak2.


Nampak bergaya tak Hazry naik basikal Lea tu?  InsyaAllah, jika diperkenanNya, adalah suatu masa nanti doa MMD ni terkabul.

As Salam.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...