Saturday, September 24, 2011

Selamat Kembali.....MMD !

As Salam

MMD kemana selama sebulan ni? Ada..tak kemana pun. Hanya sekadar masa terlalu pendek rasanya sehari. Tak cukup 24 jam sehari.  Sebelum bercuti raya baru2 ni dan hinggalah dah nak habis Syawal, barulah boleh tengok blog MMD betul2.  Ramai juga yg tinggalkan message untuk MMD dan ada yg siap bertanya..kemanakah kawan aku ni?...

Pada yg mengingati MMD, terima kasih MMD ucapkan dan selamat  berhari raya dan jangan lupa control makan masa hadiri open house..nanti kalori naik pulak!

MMD bukannya pergi bertapa or pergi holiday kat overseas ke apa...hanya bertapa dengan urusan kerja yg berderet datelinenya.

Jadi selepas ni, ada beberapa entry basi yg akan keluar...tak payah tunggu la ye...kih kih kih...

As Salam.

2 comments:

khairul said...

yeayy MMD dah mai !!!

My Mom's Diary said...

khairul: rindu ke? patut kayuh basikal u tu sampai ke Port Klang jumpa MMD satu family.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...