Thursday, September 29, 2011

Baby tanglung

As Salam

Bila dah ramai2 berkumpul especially budak2 di rumah my mother kat kampung, rasa bergoncang rumah kayu tu.  Riuh rendah bunyi dengan hilai ketawa budak2.

Malam raya siap main tanglung lagi..Beli 2-3 paket tanglung kat shopping mall di bandar KT. Baby tanglung gitu.



Teringat MMD masa kecil2 dulu, pada malam tujuh likur, kami adik beradik bawa lilin yg di pasangkan pada tempurung (tempurung kelapa yg dah dibelah dua), jadi macam spotlight kereta dan pusing2 kawasan rumah.  Nak pergi jauh2, takuuuuuuttt.

As Salam.

1 comment:

khairul said...

ini yg di katakan semangat 1 Malaysia ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...