Monday, October 1, 2012

Projek sebelum Raya

As Salam

Kisah raya baru2 ni belum lagi MMD masukkan ke dalam blog ni.  Dah terlebih basi pun.  Tapi tak pe...sekadar kenangan untuk di simpan kat blog kecil MMD ni.

Sampai ke kampung MMD sehari sebelum raya.  Sempat berbuka puasa ramai2 especially dengan my MEM besar.  Siang harinya, my beloved hubby dan my BIL siap menukar lampu dan kipas lama kat rumah MEM besar.

Biasanya Hakim akan duduk di seat belakang dalam kereta masa dalam perjalanan balik ke KT.  Tapi kali ini, Hakim terpaksa berhimpit dengan Lea dan Hazry di seat tengah.  Ini bahana 3 kotak besar menumpang sekali balik dengan MMD.

Inilah projek sebelum raya.  MMD tak risau memikirkan bagaimana nak pasang semua barang2 elektrik tu.  Maklumlah BIL MMD memang pakar dalam biz pendawaiannya.


Kat luar rumah, Lea sibuk bermain pistol buihnya dengan Isyraf, sepupunya.


As Salam.

1 comment:

aTieYusof Family said...

Ass-salam..suka baca tulisan2 akak..
klu sudi follow lah blog sy ye..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...