Monday, December 2, 2013

Posing-posing raya

As Salam

Dah macam2 raya pun dah lepas untuk tahun 2013 ni.  Baru sekarang MMD update kan gambar raya untuk kenangan MMD.  Mungkin ada yang kata, tak nak bacalah cerita raya2 ni.  Dah lama pun berlalu. Dah tersangat basi pun.

Tapi itu tak mengapa.  Blog ni MMD yang punya, jadi MMD boleh update apa2 saja dan bila2 saja MMD suka.  Betul tak?

Dimulakan dengan MEM besar dulu sebagai pembuka acara.










MMD memang bercuti panjang selama 2 minggu masa raya baru ni.  Itupun belum habis lagi cuti untuk tahun ni.  Untuk di carry forward untuk tahun depan pun dah, masih ada lagi yang berbaki yang kena dihabiskan untuk tahun ini.  Kalau tidak kira "burn" je la.

Sebahagian dari gambar2 dengan ahli keluarga yang balik beraya.  Ada juga yang tak baik kerana tuntutan kerja.

As Salam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...